perjantai 12. huhtikuuta 2013

12.4.2013

Viimeisiä viedään. Sain tänään jo työtodistuksenkin, mutta espanjaksi, en ymmärrä mitään. En tiedä iloita vaiko itkeä. En viitsinyt alkaa tivaamaan mitä siinä on, jos jotain ikävää niin se voi olla omistajalla kurja sitä selittää... mutta eiköhän se ihan ok ole. Myöhemmin kun saan sen käännettyä niin kerron sitten. Se on niin epäselvällä käsialalla etten pystynyt edes sanakirjan kanssa siitä saamaan yhtään selvää. Pitää pyytää espanjan taitajia kääntämään. Ja maanantaina tään Barcelonan kaverini Tiinan, voin viimeistään silloin pyytää että hän kertoo mitä siinä on.

Kangasostoksilla mukaani tarttui pehmeää ja kovaa tul- kangasta. Eli muutaman tutun pystyn nyt tekemään ja sitten jotain muuta harsosysteemejä. Täällä Espanjassa on hyvät värivalikoimat noista, ostin ihanaa harmaata, kaunista vanhaa roosaa, viininpunaista ja semmoista olivin vihreään taittuvaa ruskeeta. Huomenna käyn vielä täyttämässä loput tilat matkalaukustani markkinatorin kankailla.

Aamupäivän tein sekalaisia töitä. Pakkailin muotikuvauksiin tulevia vaatteita, harjasin niistä nukat pois, kiinnittelin nappeja yms. Iltapäivän tein leikkuu hommia. Leikkasin silkki tutua ja taftia. Opin taas hyviä niksejä niiden leikkuuseen. Tul leikataan täällä todella monta kerrosta päällekkäin. Yhteensä mun piti siis leikata siitä 31 kpl 17cm:n palaa koko leveydeltä. Ja tafti taas on semmosta, joka helposti lähtee luistamaan paikaltaan, siihen oli sitten taas omat jipponsa.

Asunnon omistajat tulivat tänään käymään. Tosi mukavia ihmisiä. Lupailtiin pitää yhteyttä ja lähetellä kuvia. He miettivät josko tulisi joskus Suomeen. Sen verran tiesi jo että meillä on tuhansia järviä ja suomalaiset tykkää saunasta: )

Ja hienoa, Livia on nyt ehkä tulossa jo syyskuussa Suomeen!

Olen saanut täällä paljon ammatillistaosaamista, kokemuksia, ja ystäviä: ) En olisi voinut kuvitellakaan tätä kuukautta näin antoisaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti