lauantai 13. huhtikuuta 2013

13.4.2013

Viikon ainukainen vapaapäivä. Aurinko on paistanut ja on ollut lämmintä. Aamupäivällä vähäisiä kangasostoksia. Täällä on tosi paljon tekokuitukankaita josta en kovin välitä. Sitten villat ja silkit on ihan Suomen hinnoissa eli alkaen 20e metri aina sitten johonkin 150e metri. Opiskelijalla ei nyt ole ollut kauheesti siis noihin silkkeihin varaa, vaikkakin niin ihania että mieluusti tekisin vaan niistä. Eilenkin kun leikkasin sitä silkki tutua niin oli se pehmeä ja ihan omaa luokkaasa.
Pojat oli monen tunnin pyörälenkillä. Käytiin ulkona syömässä ja lähdettiin taas kävelylenkille kolmeksi tunniksi. Nyt tultiin kämpille, ajattelin tässä alkaa vähän pakkaamaan kun huomenna ja maanantaina on työpäivä niin ei jäisi kaikki tiistaille. Ois kiva jos vikana päiväna ehtisi lähtee viel rantsuun tai muuten viettämään lomapäivää kun ei ole töitä enään silloin. Tiistaina on kuitenkin pakko siivota asunto ja avainten luovutus on puoli viisi.

Ai niin, sain siis selvyyttä työtodistuksestakin muutaman espanjan taitajan avulla. Oikein hyvä, vaikkakaan kielitaito ei ole riittänyt asiakkaiden kanssa suoraan kommunikointiin espanjaksi, no ei varmaan ollut mikään yllätys, ei ainakaan mulle: ) Mutta oli siinä muuten paljon kehuja ja että olen oppinut päivittäin tarvittavia sanoja. Harmitteli että olen vaan niin lyhyen aikaa ja että minusta on ollut paljon hyötyä. Ja huomenna sitten niihin muotikuvauksiin. Lähtö on liikkeen edestä aamulla kello seitsemän, pakkaudumme kahteen autoon ja ajamme johonkin metsään missä tehdään kuvia ja video. Kerron sitten tarkemmin huomenna. Kiva, siellä on siis kaksi mun ompelemaa vaatetta mukana kuvattavissa: )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti