sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

14.4.2013













Huh, 14 tunnin työpäivä takana. Aamulla oli seitsemältä treffit liikkeen edessä. Paikalle tuli Ruthin ja minun lisäkseni malli, kaksi valokuvaajaa, maskeeraaja/kampaaja ja valokuvaajien avustaja. Jakauduimme kahteen autoon ja ajoimme vuoristoon luonnonsuojelualueelle. Matka kesti puolitoista tuntia, ja en ollut tajunnut minkälaista serpentiini tietä mentiin, matkapahoinvointi tabletit olisi tullut tarpeeseen. Onneksi Ruth ajoi tosi hiljaa (ensimmäistä kertaa ajoi autoa ilman miestään) ja pahoinvointi ei siis päässyt kovin hirveäksi.

Perillä oli aivan mahtava vanha kivirakennus, joka toimii tällä hetkellä ravintolana ja majatalona. Maisemat oli huikeat. Oli kiva nähdä kuvaukset, mutta myös tämä mahtava paikka. Tilasimme aamukahvit ja mutustelimme vähän eväsaamupalojamme. Malli sai meikit naamaansa ja hiukset nutturalle. Puimme Marian ja lähdimme ulos kuvaamaan.

Kuvaukset oli rakennettu sadun Punahilkka ympärille. Ensiksi kuvissa on Punahilkka joka muuttuu sitten sudeksi.

Kuvauksia toisinaan häiritse se että oli sunnuntai, sillä alueella oli paljon ulkoilijoita. Toinen kuvaajista otti valokuvia ja toinen videoi.

Asujen vaihto tapahtui talolla ja siellä aina sitten meikattiin uusiksi yms. Päivän aikana tuli oltua ulkona paljon ja käveltyä. Oli tosi mielenkiintoista nähdä miten kuvakset toimii. Kaikki onneksi puhui edes jonkin verran enkkua joten tuli paljon myös juteltua. Ja hauskaa huomata miten paljon jo ymmärrän heidän puheestaa, nämä puhuu kaikki katalaania. Ymmärrän usein jo mikä on puheenaihe ja yksittäisiä sanoja. Varmaan puolessa vuodessa ymmärtäisi jo suhteellisen hyvin ja vuoden kun olisi varmaan pystyisi jo auttavasti itsekin puhumaan. Toisaalta olen semmoinen, että yritän aina sönköttää maan kieltä, edes niitä muutamia sanoja mitkä opin. Eikä mulla ole mitään paineita siitä äännänkö oikein tai meneekö edes sinne päin. Kyllä muut auttaa, korjaa ja opettaa. Mutta nyt sänky kutsuu niin yritän nyt muutaman kuvan vielä lisätä...

Ja siis musta yksihihainen takki ja musta body mun ompelemia : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti