lauantai 6. huhtikuuta 2013

6.4.2013

Vapaapäivä töistä. Tänään piti olla muotikuvaukset, mutta ne siis peruuntui epävarman sään takia, koska niiden oli tarkoitus olla ulkona. Harmi, olisi ollut hienoa päästä seuraamaan sitä. Viimeinen mahdollisuus siihen on 14.4. silloin on ehkä kuvaukset jos kaikille sopii ja sää sallii (siis kuvaajat, maskeeraajat ja mallit...)

Aamulla herättyämme ajattelimme lähteä Gironaan, mutta lähtömme viivästyi niin myöhäiseksi, että tyydyimme lähimatkailuun. Menimme metrolla Barcelonan reuna-alueille rantaan. Kävelimme sitten siellä, otimme aurinkoa ja löysimme hienoa arkkitehtuuria. Tämä todella on kuin suunniteltu skeittaajille: ) Rakastan näitä hullunkurisia rakennuksia ja maisema-arkkitehtuuria. Mikään ei ole ennalta-arvattavaa ja tylsää. Sää pysyi kuitenkin suhteellisen hyvänä, vaikka tuuli kovasti ja juuri kotiin päästyämme alkoikin sitten sataa.

Ilta sujui ruokakaupassa käyden, pyykkiä pesten ja ruokaa tehdän. Nyt vielä vähän telkkaria ja nukkumaan. Huomenna olemme menossa Livian asuinseudulle johonkin paikallisiin menoihin: ) Tapaamme Livian joskus kahden maissa. Huomenna siitä sitten lisää, en oikein tiedä vielä itsekkään kun en kaikkea ymmärtänyt siitä meidän yhteisestä enkku-espanja-viittoma-kielestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti